Egyik nagy nagy kedvencem:)...és ezt nyugodtan lehet enni:D:P:D Imádom a savanyú káposztát "nyersen" is,töltöttnek,székelynek,vagy csak így lesütve a pipihússal:)
HOZZÁVALÓK:
-2db csirkecomb
-1 kg savanyú káposzta
-10-15 dkg húsos szalonna
-2 fej vöröshagyma
-só,bors
(csirkecombnak natura fűszerkeverék)
-kókuszvaj
A vöröshagymát kockára vágtam,vajon lepirítottam ,majd hozzáadtam a csíkokra vágott szalonnát.Mikor ropogósra sült a szalonna hozzáadtam a kimosott,kinyomkodott(kinek ízlése szerint,én szeretem a savanykás ízét,így nem nagyon szoktam kimosni) káposztát,bors,ha kell akkor só is,pici víz,és hagytam legalább fél órát párolódni!
Közben a csirkecombokat előkészítettem,befűszereztem.
Egy tepsibe helyeztem az előpárolt káposztát,rá a csirkecombokat,fóliával betakartam majd 200 fokos grill fokozaton megsütöttem!
Jó étvágyat:)
HOZZÁVALÓK:
-2db csirkecomb
-1 kg savanyú káposzta
-10-15 dkg húsos szalonna
-2 fej vöröshagyma
-só,bors
(csirkecombnak natura fűszerkeverék)
-kókuszvaj
A vöröshagymát kockára vágtam,vajon lepirítottam ,majd hozzáadtam a csíkokra vágott szalonnát.Mikor ropogósra sült a szalonna hozzáadtam a kimosott,kinyomkodott(kinek ízlése szerint,én szeretem a savanykás ízét,így nem nagyon szoktam kimosni) káposztát,bors,ha kell akkor só is,pici víz,és hagytam legalább fél órát párolódni!
Közben a csirkecombokat előkészítettem,befűszereztem.
Egy tepsibe helyeztem az előpárolt káposztát,rá a csirkecombokat,fóliával betakartam majd 200 fokos grill fokozaton megsütöttem!
Jó étvágyat:)
Szerintem ez lesz a holnapi ebédem. Káposzta mindig van otthon, csirke is....köszi a tippet.:)
VálaszTörlésNincs mit Tami:)Jó étvágyat hozzá:)
TörlésMegvolt:):)
VálaszTörlésÍzlett???:)
Törlés