2012. február 7., kedd

Zabpehelylisztes gombás palacsinta



Igazán palacsintát ettem volna már napok óta,de sós változatban,gombám volt itthon így ezt ötöltem ki:)Mennyiséget nem írok,mert mindent csak "érzéssel" csináltam:D
1 tojásból,zabpehelylisztből,tejből,szódavízből és pici só hozzáadásával palacsinta tésztát csináltam,majd kókuszvajon kisütöttem őket(én 4 db-ot csináltam)
Vöröshagymát lepirítottam kókuszvajon,majd rádobtam a friss gombaszeleteket,só,bors,petrezselyem és megsütöttem!Palacsintára kentem tejfölt,reszelt sajttal meghintettem,majd erre a pirított gomba,feltekertem és tepsibe helyeztem őket!Tetejüket kis tejföllel és sajttal megszórtam 200 fokon ropogósra sütöttem:)
Jó étvágyat!
(természetesen lehet sokféle zöldséggel helyettesíteni a gombát vagy esetleg sonkával módosítani)

5 megjegyzés:

  1. Hűűű nagyon fincsi lehet! :)

    VálaszTörlés
  2. Az volt,kettőt tudtam csak megenni,többit anya lestoppolta és megette :)))Úgyhogy agyalok holnap mit főzzek:D

    VálaszTörlés
  3. Nagyon guszta!! Csorog a nyálam, és korog a gyomrom.:)

    Nagyon jó az új háttér, először azt hittem eltévedtem.:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen:)
      Jó helyen vagy:)
      Néztem a képes blogodat,többször jártál (jártatok) Rácalmáson:)))Csak nem a közelben laktok???

      Törlés
    2. Zitus láttam hogy jártál a képes blogba, és köszönöm hogy ott is bejelentkeztél rendszeres olvasónak. Válaszoltam is ott Neked. Bizony közel lakunk egymáshoz, mi Adonyba lakunk és sokat megyünk bicajjal Rácalmásra kirándulni.:)

      Törlés