2012. február 26., vasárnap

Töltött gomba,zöldségágyon

Imádom a rántott gombát,de "igazi" panírral már nem ettem vagy másfél éve...Most töltöttem a saját májkrémemmel:)

HOZZÁVALÓK:

-egyforma nagyságú gomba,szár nélkül
-májas,
-só,bors,
-teljes kiőrlésű tönköly liszt,tojás zabkorpa
-kókuszvaj

tetszés szerinti zöldségek

A gombát megsóztam,borsoztam és megtöltöttem a kalapokat a májkrémmel,majd kettőt egymásra fordítottam és hústűvel összetűztem őket,majd bepaníroztam a tk.lisztbe,tojásba majd a zabkorpában!
Kókuszvajban kisütöttem !
A zöldségköretet pici vajon megpároltam!
Könnyű,de egyben laktató ebéd:)

4 megjegyzés:

  1. Szuper ahogy kinéz, bár nekem a májkrém kicsit furcsa a gombában...ki kell próbálni, hogy eldöntsem bejön e.:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Első hallásra mindenki így reagál,mint Te,de akik megcsinálták imádják azóta is:D Próbáld ki:)

      Törlés
  2. Egyik nagy kedvencem a gomba, többféle töltelékkel készítettem már, de májkrémmel, na és rántva még nem. Azt hiszem itt az ideje, hogy kipróbáljam.:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Csak ajánlani tudom,nagyon finom:)

      Törlés