2012. február 21., kedd

Húsos palacsinta


Család egyik nagy kedvence,előre is bocsánat,de pontos anyaghányadot nem tudok írni,mert ezt nem méricskéltem:)
Sós palacsintákat sütünk.
A vöröshagymát kockára vágjuk,majd olajon megdinszteljük,fűszer paprikával meghintjük rádob a darált husi,só,bors,Vízzel felöntjük,bőven erre azért van szükség,mert ha elkészült a husi,akkor a a húst leszűrjük a levet felfogjuk majd visszatesszük a tűzhelyre és tejfölösen behabarjuk,és visszatesszük a husit!
A palacsintákat ezzel a husival megtöltjük és olajozott tepsibe fektetjük.
Ha készen vagyunk a palacsintákkal,akkor tejfölt,sajttal tojással,sóval borssal kikeverünk és ezt öntjük a palacsinták tetejére!
Ropogósra sütjük!!!
Nálunk a férfi tagok vannak igencsak oda ezért a palacsintáért:)

4 megjegyzés:

  1. Nálunk a többiek szerint csak az édes palacsinta a palacsinta...Nekem viszont bárhogy jöhet, pl így is :) Guszta nagyon:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sokáig így volt nálunk is,de aztán egyszer elkészítettem ezt,és máig nagy kedvenc:)Én is csípem;)

      Törlés
  2. Nagyon szeretem!!!! Éppen tegnap mondtam apának, hogy a hétvégén húsos palacsinta lesz a kaja.:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is imádom:))))
      Ohh akkor Apával jó kis ebédetek lesz majd:)))

      Törlés