2012. január 25., szerda

Mustáros-napraforgós csirkemáj saláta



Ma a család borsófőzeléket kért,nekem ehhez nem volt nagy kedvem(mármint enni),gondoltam csinálok egy salit:)Ez sült ki belőle:)

Hozzávalók:
(bőven 2 evésre lesz nekem)

- egy kicsi csomag vegyes saláta,
-50 dkg csirkemáj,
-1 fej lila hagyma,
-2 duci gerezd fokhagyma,
-só,bors,majoranna,
-kókuszvaj(kevés a máj lesütéséhez)
-citromlé,mustár,olívaolaj
-2 db főtt tojás,
-natur napraforgó mag

A kókuszvajon lila hagymát megpirítom,rá fokhagyma,csirkemáj,só,bors,majoranna,pici víz,kb. negyed óra alatt elkészül!2 tojást megfőzök keményre!
A salátát egy tálba helyezem,egy kis edénybe mustárt(nekem most dijoni),frissen facsart citromlé,bors,olívaolaj kikever,majd ráöntöm a salátára!
Amikor a máj kész a salátát egy tálra helyezem,rákarikázom a tojásokat,májat és megszórom napraforgó maggal!!!
Nagyon finom és nagyon egészséges!!!


2 megjegyzés:

  1. Utálom a borsófőzeléket. :D Ez nagyon finom lehet! :))

    VálaszTörlés
  2. Imádom a borsófőzeléket, de ezt a salátát is imádnám az tuti. Nagyon fincsinek tűnik, meg is fogom csinálni.:)

    VálaszTörlés