2013. február 21., csütörtök

Csicseriborsó leves



Imádom a csicseriborsót,krémnek,levesnek mindennek :)Nagyon betegek voltunk elöző héten,állandóan levest ettem volna!De már húsleves a könyökömön jött ki,akkor jutott eszembe van még egy zacskó csicseriborsóm:)Este beáztattam és ez "sült" ki belőle:
 
HOZZÁVALÓK:
 
-25 dkg csicseriborsó(lehet konzerves is)
- 3 szál sárgarépa
-1 szál kolbász
-1 nagyob fej hagyma
-2-3 gerezd fokhagyma
-1 marék árpagyöngy
-só,bors,füszerpaprika,húsleveskocka
-kókuszzsír
 
A csicserit éjszakára beáztattam,majd reggel lemostam!A répát megpucoltam és nagyon hasábokra vágtam,a vöröshagymát kockára vágtam!A kókuszzsírt felmelegítettem,rádobtam a vöröshagymát,zúzott fokhagymát!Kis füszerpaprikával megszórtam,erre rátettem a csicserit,és felmengedtem vízzel!Mikor felforrt, ízesítettem!Amikor már félig megpuhult a borsó,hozzáadtam a gerslit, sárgarépát, kolbászt!Készre főzzük!Nagyon ízletes kis leveske!:)


2 megjegyzés:

  1. Még sosem ettem, de ki fogom próbálni mindenképp! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Próbáld ki,én szívből ajánlom:)Nagyon egészséges és finoM!:)

      Törlés