Ma sok erőm nem volt a lábadozásban,de gondoltam a pirított csirke hamar megvan,miért ne legyen akkor az?!:)Ki hogy szereti,én most barna bulgurt kívántam mellé,de nagyon finom tésztával is összekeverve:)
HOZZÁVALÓK:
-50 dkg csirkemell
-1 piros kaliforniai paprika
-2 szál sárgarépa
-1 nagy szál póréhagyma
-20 dkg gomba
-szójaszósz
-kínai fűszerkeverék
-kókuszzsír
-étk.keményítő
A csirkemellett csíkokra vágjuk és kókuszvajon megpirítjuk!Hozzáadjuk a nagyobb juliennre(csíkokra) vágott sárgarépát,gombát,paprikát,karikára vágott hagymát,majd mikor ezek is kicsit lepirultak,kis vízzel felengedjük,szójaszósz ízlés szerint,valamint a kínai fűszerkeverék!A legvégén keményítővel besűrítjük!
Nagyon finom lehet! Még nem csináltam ilyet, nálam kipróbálós!
VálaszTörlésPróbáld ki Viki,ha szereted a kínait:)
TörlésNagyon guszta!! Nekem jó lenne hozzá a barna bulgur is, csak már itt lenne. Én is vettem egy zacskóval, de még nem főztem belőle.
VálaszTörlésJobbulást kívánok Neked és Zsombinak is!!!
Köszi Éva!Tovább kell főzni a barna bulgurt,mint a "simát",de megéri:)Rácalmáson nyílt amúgy egy biobolt,ha érdekel:) :)
TörlésKöszönöm,alakulgatunk!!!:)