Gondoltam,átmásolom ide,mert ma megcsináltam és készítettem fotót is róla:)Így el is tudjátok képzelni milyen isteni finomat ettem ma:P:)))
Hozzávalók:
egy zacsi(1kg kb.) Pangasius filé
4 tojás
2 ev.k. étk.keményítő
4 ev.k.szójaszósz
zabkorpa,búzakorpa,szezámmag,vagy lenmag,esetleg natúr napraforgómag
A pangasius filét nagyobb csíkokra daraboltam,besóztam.A tojásokat felvertem,szójaszószt és a keményítőt hozzáadtam és ebben beletettem a filéket,egy óra hűtőbe!Mikor kivettem a zabkorpás keverékbe kicsit lecsöpögtetett filéket "megpaníroztam" majd a sütőpapíros tepsibe fektettem és 200 fokon készre sütöttem:)
Jó étvágyat!
4 tojás
2 ev.k. étk.keményítő
4 ev.k.szójaszósz
zabkorpa,búzakorpa,szezámmag,vagy lenmag,esetleg natúr napraforgómag
A pangasius filét nagyobb csíkokra daraboltam,besóztam.A tojásokat felvertem,szójaszószt és a keményítőt hozzáadtam és ebben beletettem a filéket,egy óra hűtőbe!Mikor kivettem a zabkorpás keverékbe kicsit lecsöpögtetett filéket "megpaníroztam" majd a sütőpapíros tepsibe fektettem és 200 fokon készre sütöttem:)
Jó étvágyat!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése