Hétvégén nem volt kedvem sütögetni,ma nem kellett főznöm,maradt tegnapról,így ráérősen sütöttem pogikat:)
RECEPT:
-60 dkg liszt(én kilófaló)
-1 csomag szárított élesztő,
-1 dl tej,
-só,cukor(én porédesítő)
-125 gr. Bryndza,
150 gr. zsírszegény túró,
-1 dl tejföl,
-2 tojás sárgája,
-25 dkg vaj(én kókuszvaj)
-tetejére reszelt sajt,és tojás
Kenyérsütőmben bedagasztottam a tésztát,majd egy óra után kivettem,átgyúrtam,kinyújtottam,egy cm vastagságúra,bevágtam hosszában és keresztbe késsel a tetejét,tojással megkentem majd gazdagon megszórtam reszelt sajttal,szaggattam!Sütőpapíros tepsibe helyeztem és még 20 percet,majd 180 fokos sütőben pirosra sütöttem!
Nagyon finom!!!!
RECEPT:
-60 dkg liszt(én kilófaló)
-1 csomag szárított élesztő,
-1 dl tej,
-só,cukor(én porédesítő)
-125 gr. Bryndza,
150 gr. zsírszegény túró,
-1 dl tejföl,
-2 tojás sárgája,
-25 dkg vaj(én kókuszvaj)
-tetejére reszelt sajt,és tojás
Kenyérsütőmben bedagasztottam a tésztát,majd egy óra után kivettem,átgyúrtam,kinyújtottam,egy cm vastagságúra,bevágtam hosszában és keresztbe késsel a tetejét,tojással megkentem majd gazdagon megszórtam reszelt sajttal,szaggattam!Sütőpapíros tepsibe helyeztem és még 20 percet,majd 180 fokos sütőben pirosra sütöttem!
Nagyon finom!!!!